Brak Wiedzy...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Motoryzacja-forum.pl Strona Główna -> Car Audio
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
DonbanDitOo

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 3:41 pm    Temat postu: Brak Wiedzy... Odpowiedz z cytatem

Witam..
Mam pewien koncept tylko niewiem jak go wykonać bo niewiele wiem na temat car audio...;/
Przydała b mi sie pomoc
Mam mojego cudnego małego Kashelka i chciałbym go ożywić troche muzyczką... żeby naprawde walił energią a nie tylko bez wdzwięcznie popierdziewał..
mój koncept to jakieś dobre głośniczki w drzwiach i zamiast tylnem kanapy jakąś małą tube.. teraz ten problem... co w tym momencie potrzebuje żeb yto wszystko zrobić . jakie głośniki .. kable .. może też new radio by sie zdało..
obecnie mam dalco jakieś tam, 4x50 tylko że słyszałem że jest poprostu do dupy xD chodź mnie tam osobiście pasuje...
Dajcie mi jakieś wskazówki co po co i do czego ;/
ExClusive
Moderator

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 7:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja ci niestety nie pomogę.. nieznam się na ca:"D
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Motoryzacja-forum.pl Strona Główna -> Car Audio Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: